Young woman showing her acne with confidence

Lasersko uklanjanje akni, ožiljaka od akni, operacionih ožiljaka

Lasersko uklanjanje akni, ožiljaka od akni, operacionih ožiljaka

Candela Nordlys - najbolje rešenje za akne i ožiljke od akni

Candela Nordlys laser je poslednja riječ tehnologije u oblasti estetske medicine i dermatologije.Ne samo da se ovim Candela laserom postiže liječenje akni i ožiljaka od akni  već se mogu riješiti i mnogi drugi dermatološki problemi, kao što su rozacea, benigne pigmentne i vaskularne lezije, poikiloderma, laserska epilacija , strije, proširene vene, bradavice, crvenilo na licu, hiperpigmentacije itd. 

Zašto se odlučiti za Candela Nordlys laser

Revolucionaran u estetskoj medicini, Candela Nordlys laser ima mnogo prednosti zbog kojih je broj jedan kada je u pitanju podmladjivanje kože,rešavanje ožiljaka ,proširenih kapilara  laserske epilacije  ali i mnogih drugih dermatoloških stanja. Ovaj inovativni laser je najbolji laser na svijetu ,odobren od FDA za sve neregularnosti na koži i medicinski je laser koji postaje sve popularniji a jedan od razloga je njegova efikasnost i izuzetno pozitivni utisci klijenata koji su prošli kroz ovaj tretman. Sada ga možete priuštiti i kod nas! 

Candela nordlys

Akne na licu i ožiljci od akni

Opšte je poznato kolike probleme akne ali i ožiljci od akni mogu da izazovu. Inovativna SWT tehnologija Candela Nordlys lasera sa aplikatorom PR 530 zadužena je za uklanjanje akni tako što eliminiše bakterije i onesposobljava njihovo dalje razmnožavanje . Ovaj tretman ne zahtijeva nikakav anestetik, tretiranje nije bolno. Sa jednim tretmanom dodje i do 90 % poboljšanja.


Što se tiče ožiljaka od akni, Candela Nordlys laser takođe može da pomogne i to sa nastavkom Frax 1550 tako sto neablativnim frakcionisanim talasima stimulise kolagen i ravna kozu koja je pod ožiljcima.
Operacioni i svi ostali ožiljci se  sa nekoliko tretmana ,takodje uklanjaju Candela Nordlys Frax 1550 laserom

Candela Nordlys - zakažite termin u našem centru u Podgorici!

Zanima vas tretman Candela Nordlys laserom? Pozovite nas, pošaljite nam upit putem web sajta ili posjetite naš estetski centar u Podgorici i uverite se u profesionalnost našeg osoblja.Konsultacije sa Dr.med.Aleksandrom Barović su BESPLATNE.


Ostale usluge Candela Nordlys lasera