Before after portrait woman retouched

Lasersko uklanjanje pigmentacija sa lica I tijela

Candela Nordlys - najbolji način za uklanjanje pigmentacija sa lica i tijela

Candela Nordlys laser je poslednja riječ tehnologije u oblasti estetske medicine i dermatologije.Ne samo da se ovim Candela laserom postiže odlična laserska epilacija, već se mogu riješiti i mnogi drugi dermatološki problemi, kao što su rozacea, benigne pigmentne i vaskularne lezije, poikiloderma, akne na licu, ožiljci od akni, strije, proširene vene, bradavice, crvenilo na licu, hiperpigmentacije itd. 

Zašto se odlučiti za Candela Nordlys laser

Revolucionaran u estetskoj medicini, Candela Nordlys laser ima mnogo prednosti zbog kojih je broj jedan kada je u pitanju podmladjivanje kože,rešavanje ožiljaka ,proširenih kapilara  laserske epilacije  ali i mnogih drugih dermatoloških stanja. Ovaj inovativni laser je najbolji laser na svijetu za 2022.godinu  ,odobren od FDA za sve neregularnosti na koži i medicinski je laser koji postaje sve popularniji a jedan od razloga je njegova efikasnost i izuzetno pozitivni utisci klijenata koji su prošli kroz ovaj tretman. Sada ga možete priuštiti i kod nas!

 

Photo 2023 03 09 11 35 43 2

Hiperpigmentacije i druge fleke na licu

Fleke na licu imaju različite uzroke, mogu nastati zbog pretjeranog izlaganja suncu, kao posledica akni, raznih upala,hormonskog disbalansa itd. Hiperpigmentacije su zapravo sve fleke smeđe boje, odnosno nekoliko nijansi tamnije od prirodne boje kože.

Sve ove hiperpigmentacije mogu se liječiti Candela Nordlys laserom, a zbog uske dužine talasa SWT IPL tehnologije, efikasnost ovog lasera je ogromna. Tretmani  Candela Nordlys laserom nisu bolni a efekti su ujednačen sjajan ten bez nepravilnosti i čisto i blistavo lice bez pigmentacija.

Candela Nordlys -zakažite termin u  našem centru u Podgorici.

Zanima vas tretman Candela Nordlys laserom? Pozovite nas, pošaljite nam upit putem web sajta ili posjetite naš estetski centar u Podgorici i uverite se u profesionalnost našeg osoblja.Konsultacije sa Dr.med.Aleksandrom Barović su BESPLATNE
 


Ostale usluge Candela Nordlys lasera