Viber image8

Lasersko uklanjanje kapilara sa lica i tijela

Candela Nordlys - najbolje rešenje za proširene kapilare na licu i tijelu

Candela Nordlys laser je poslednja riječ tehnologije u oblasti estetske medicine i dermatologije.Ne samo da se ovim Candela laserom postiže uklanjanje kapilara sa lica i tijela , već se mogu riješiti i mnogi drugi dermatološki problemi, kao što su rozacea, benigne pigmentne i vaskularne lezije, poikiloderma, akne na licu, ožiljci od akni, strije, proširene vene, bradavice, crvenilo na licu, hiperpigmentacije ,urodjeni mladeži kod beba itd. 

Zašto se odlučiti za Candela Nordlys laser

Revolucionaran u estetskoj medicini, Candela Nordlys laser ima mnogo prednosti zbog kojih je broj jedan kada je u pitanju podmladjivanje kože,rešavanje ožiljaka ,proširenih kapilara  laserske epilacije  ali i mnogih drugih dermatoloških stanja. Ovaj inovativni laser je najbolji laser na svijetu za 2022. godinu  ,odobren od FDA za sve neregularnosti na koži i medicinski je laser koji postaje sve popularniji a jedan od razloga je njegova efikasnost i izuzetno pozitivni utisci klijenata koji su prošli kroz ovaj tretman. Sada ga možete priuštiti i kod nas!

333631047 6131346580264172 5934339558851455045 n

Nd:YAG 1064 laser

Candela Nordlys laser može se pohvaliti i sondom ND:YAG 1064 koja se uglavnom koristi za probleme vidljivih vena i kapilara na tijelu  za crvenilo na licu, hemangiome, bradavice,gljivična oboljenja itd.Precizno cilja krvne sudove markirajuci u njima hemoglobin i bez oštećenja okolnog tkiva pomaže u uklanjanju vena i kapilara.Tretman je skroz bezbolan.

Svi Candela Nordlys laseri ne samo da imaju široku primjenu sa sjajnim krajnjim rezultatima, već  imaju i određenu tehnologiju koja utiče na to da se pacijent osjeća ljepše i prijatnije na samom tretmanu. Radi se o Soft Cool tehnologiji koja podrazumijeva hlađenje regije koja se tretira i tako umanjuje eventualan bol ili neprijatan osjećaj.

Lista indikacija za primjenu Candela Nordlys lasera je ogromna. Nordlys sistem obuhvata i primenjuje tehnologije pogodne za svaku dermatološku i estetsku praksu. Ovdje su predstavljene samo neke od indikacija za primjenu tretmana Nordlys Candela laserom. Candela Nordlys laserom mogu se liječiti upaljene akne, umanjiti i ukloniti ožiljci od akni, operacioni ožiljci ili ožiljci od boginja, liječiti strije u crvenoj i bijeloj fazi, rozaceu, crvenilo na koži lica, urođene mladeže na telu (PWS), ukloniti kapilare sa lica i tijela kao i neželjene krvne sudove na licu,teleangiektazije , liječiti gljivice na stopalima, podmladiti i zategnuti kožu, ukloniti bore sa lica, vrata i dekoltea, benigne pigmentne promjene, pjege, solarni lentigo, keratoze,melazmu i lasersku epilaciju.

Crvenilo na licu

Pojava crvenila na licu dešava se iz mnogo  razloga. Crvenilo na licu nastaje zbog atmosferskih prilika, stresa, izloženosti suncu, alergijske reakcije, hormonskog disbalansa itd. Novim inovativnim Candela Nordlys laserom može se ukloniti većina ovih nepravilnosti na skroz prijatan i bezbolan način.

Rozacea

Rozacea je bolest od koje pati mnogo ljudi različitih generacija. Genetika, način života u kombinaciji sa osjetljivom kožom mogu da utiču na razvoj ove bolesti. Rozacea se manifestuje pojavom crvenila, promjenama iznad nivoa kože kao i proširenjem kapilara u vidu tačaka. Ovakvo stanje je hronično i zahtijeva konstantnu njegu u saradnji sa svojim doktorom i primjenom laserskih tretmanima koji su imperativ u liječenju tog oboljenja.

Nordlys laser bilo sa IPL nastavkom ili sa ND:YAG 1064 sondom, može riješiti rozaceu tako što smanjuje upalu,crvenilo i oštećene krvne sudove i istovremeno podstiče stvaranje novih koji utiču na zdrav i svež izgled kože.

KAPILARI NA NOGAMA  se uklanjaju Candela Nordlys Nd:Yag sondom na skroz bezbolan način i sa vrlo malo tretmana.U zavisnosti od boje kapilara i obima krvnog suda koji je za uklanjanje  formiraju se parametri  gdje se sa malim brojem tretmana dolazi do savršenog rezultata.

Candela Nordlys - zakažite termin u našem centru u Podgorici!


Zanima vas tretman Candela Nordlys laserom? Pozovite nas, pošaljite nam upit putem web sajta ili posjetite naš estetski centar u Podgorici i uverite se u profesionalnost našeg osoblja.Konsultacije sa Dr.med.Aleksandrom Barović su BESPLATNE.


Ostale usluge Candela Nordlys lasera