Modern gaming cover youtube channel art 3

Masaža lica

Masaža lica

Masaža lica je još jedan jednostavan i kratkotrajan tretman sa mnogo dobrobiti za vaše lice. Tretmanom masaže lica podižemo tonus, izražavamo konture lica, zaglađujemo manje bore, poboljšavamo cirkulaciju, opuštamo duh i tijelo a pomaže i kod glavobolja i migrena. Masaža se izvodi pomoću serije opuštajućih, sporih i nježnih pokreta.

Kako izgleda tretman masaže lica?

Lice se ručno masira, kako sa spoljašnje strane, tako i sa unutrašnje (takozvanom intraoralnom, odnosno bukalnom masažom unutrašnje strane lica i obraza koja se sprovodi u sterilnim uslovima). Tako se dubinski podstiče prokrvljenost i stimulišu mišići, pa potkožno tkivo i koža postaju zategnutiji a ten svjež i blistav, smanjuju se bore podočnjaci i podbuhlost. Izraz lica se “otvara” jer tretman – koji takođe obuhvata vrat i dekolte potpomaže otpuštanju napetosti i zgrčenosti što nastaju zbog stresa te psiholoških i emocionalnih blokada.

Rezultat nakon masaže je čvrsta i zategnuta koža, zdravija koža i pročišćena koža sa osjećajem opuštenosti i relaksacije. Ovaj tretman često se kombinuje sa tretmanom klasičnog čišćenja lica ili sa tretmanima za obnovu, lifting i hidrataciju lica koje imamo u našoj ponudi.