Viber image 2022 05 31 19 21 59 376

Candela Nordlys - Laserska epilacija

Candela Nordlys laser je poslednja riječ tehnologije u oblasti estetske medicine i dermatologije.Laser koji je najbolji na svijetu za 2022. godinu.

Revolucionaran u estetskoj medicini, Candela Nordlys laser ima mnogo prednosti zbog kojih je broj jedan kada je u pitanju  laserska epilacija.Ovaj inovativni laser je najbolji laser na svijetu ,odobren od FDA za sve neregularnosti na koži i medicinski je laser koji postaje sve popularniji ,a jedan od razloga je njegova efikasnost i izuzetno pozitivni utisci klijenata koji su prošli kroz ovaj tretman.Sasvim je sigurno da ćete se trajno riješiti dlačica sa ovim laserom. Sada ga možete priuštiti i kod nas! 

Candela Nordlys laser funkcioniše na osnovu tri vrste tehnologije koje se koriste za različite dermatološke probleme i estetske procedure.

 

321039276 822876442108209 5133901642343939175 n

Ellipse IPL

Prva vrsta je SWT IPL tehnologija, skraćeno od Short Wave Technology i Intensed Pulsed Light. SWT je tehnologija razvijena i patentirana od strane proizvođača Candela i predstavlja “kratko pulsirajuću tehnologiju”, koja sa veoma kratkim pulsevima  i integrisanim hladjenjem čini da su tretmani epilacije skroz bezbolni i veoma konforni za pacijenta.  SWT tehnologija utiče na to da laser precizno djelije  samo na folikul dlake ,čuvajući okolno zdravo tkivo a dlačice nestaju za trajno.

Odluka o odlasku na lasersku epilaciju nikada nije bila lakša. Sada kada je dostupan Candela Nordlys laser sa svojom revolucionarnom SWT IPL tehnologijom, laserska epilacija predstavlja bezbolan tretman, prijatan i bez štetnih posledica. 

Laserska epilacija Candela Nordlys laserom veoma je djelotvorna i efikasnija je od mnogih drugih upravo zbog svoje tehnologije. Nordlys laser pogodan je za sve tipove kože a rezultati se ne razlikuju od jednog do drugog tipa kože. Još jedna od prednosti ovog laserskog tretmana jeste kraće vrijeme trajanja cijelog tretmana - za nausnice je potrebno nekoliko minuta a za epilaciju nogu dvadesetak  minuta.Broj tretmana koji je dovoljan za potpuno uklanjanje dlačica je 4 do 6 ,s tim da sa 4 tretmana riješite 90 % neželjenih dlačica.Razmak izmedju tretmana je 6 do 7 nedelja.

Candela Nordlys-zakažite termin u našem centru u Podgorici.

Zanima vas tretman Candela Nordlys laserom? Pozovite nas, pošaljite nam upit putem web sajta ili posjetite naš estetski centar u Podgorici i uverite se u profesionalnost našeg osoblja.Konsultacije sa Dr.med.Aleksandrom Barović su BESPLATNE.


Ostale usluge Candela Nordlys lasera