Close up woman body with copy space

Lasersko uklanjanje strija

Candela Nordlys Frax 1550 laser za uklanjanje strija sa tijela

Candela Nordlys laser je poslednja riječ tehnologije u oblasti estetske medicine i dermatologije.Ne samo da se ovim Candela laserom postiže odlično uklanjanje strija  već se mogu riješiti i mnogi drugi dermatološki problemi, kao što su rozacea, benigne pigmentne i vaskularne lezije, poikiloderma, akne na licu, ožiljci od akni, uklanjanje neželjenih dlačica , proširene vene, bradavice, crvenilo na licu, hiperpigmentacije itd.

322276764 552318040243299 1020389622026981534 n

Zašto se odlučiti za Candela Nordlys laser

Revolucionaran u estetskoj medicini, Candela Nordlys laser ima mnogo prednosti zbog kojih je broj jedan kada je u pitanju podmladjivanje kože,rešavanje ožiljaka ,proširenih kapilara  laserske epilacije  ali i mnogih drugih dermatoloških stanja. Ovaj inovativni laser je najbolji laser na svijetu za 2022. godinu  ,odobren od FDA za sve neregularnosti na koži i medicinski je laser koji postaje sve popularniji a jedan od razloga je njegova efikasnost i izuzetno pozitivni utisci klijenata koji su prošli kroz ovaj tretman. Sada ga možete priuštiti i kod nas!

Candela Nordlys laser funkcioniše na osnovu tri vrste tehnologije za različite estetske i dermatološke probleme.

Frax 1550

Candela Nordlys  Frax 1550 laser je revolucija u podmladjivanju kože i stimulaciji kolagena i prvi laser koji je odobren od FDA za sve neregularnosti na koži.Najbolji je laser na svijetu.To je trenutno najnapredniji način podmladjivanja kože i uklanjanja crvenih i bijelih strija .To su  neablativni frakcionisani talasi koji obnavljaju kožu iznutra sa najmanjim periodom oporavka kože i nevjerovatno dobrim rezultatima.Rešavanje plitikih linija i bora na licu, ožiljaka od akni, operativnih ožiljaka, strija je jedan dio indikacija koje se ovim laserom rešavaju. Ovaj revolucionarni tretman podmlađivanja kože utiče na bolju teskturu i izgled kože tako što stimuliše proizvodnju kolagena. Prednost ove tehnologije jeste ta što korisniku  može da se podesi dužina trajanja impulsa i energija koju oslobađa ovaj laser i da tretman prilagodi svakom klijentu posebno,zavisno od tipa i starosti kože.

Candela Nordlys - zakažite termin u našem centru u Podgorici!

Zanima vas tretman Candela Nordlys laserom? Pozovite nas, pošaljite nam upit putem web sajta ili posjetite naš estetski centar u Podgorici i uverite se u profesionalnost našeg osoblja.Konsultacije sa Dr.med.Aleksandrom Barović su BESPLATNE.


Ostale usluge Candela Nordlys lasera