Protokoli dr aleksandra barovic

Protocols– Dr Aleksandra Barović

Akne predstavljaju najčešće neželjeno stanje kože. I pored puno dostupnih savjeta, tačne informacije o aknama i njihovom liječenju mogu biti nedovoljne. To može otežati put do postizanja čiste kože.

Dr Aleksandra Barović obavlja pregled sa svakim pacijentom i kreira individualni protokol liječenja za svakog pacijenta. Širok spektar tretmana dr Aleksandri daje mogućnost da svakom pacijentu odredi personalizovanu terapiju u svrhu što boljeg rješavanja problema, a sve u cilju postizanja trajnih rezultata.

Najsavremeniji medicinski tretmani i protokoli u Aesthetic Medecal Centru:

 • Hemijski piling
 • Laserske terapije
 • Mezoterapija
 • Medicinska šmirgla
 • Radiotalasi
 • Micro – Needling

U Aesthetic Medical Centru Barović su dostupne sve najpopularnije antiage procedure koje izuzetno brzo i djelotvorno podmlađuju kožu, poboljšavaju njen kvalitet, čine je blistavom i osvježenom.

Procedura MEZO GLOW licu vraća sjaj , hrani kožu, briše sitne bore i sprečava starenje. Koži je potrebna podrška iznutra. Vitamini, minerali, antioksidansi i hijaluron se mezoterapijskim koktelima “ dopremaju ” u srednji sloj kože kako bi započeli svoju misiju – stimulaciju kolagena i elastina. Oni će vašoj koži obezbijediti GLOW efekat.

Dr Aleksandra savjetuje: “ Ponovite tretman dva ili tri puta u tazmaku od 10 dana, a potom održavajte blistavost lica jednim tretmanom na svaka dva do tri mjeseca “.

Viber image 2022 05 31 18 38 36 998

Osluškujući želje i potrebe svojih pacijenata u cilju postizanja što efikasnijih rezultata, analizom i testiranjem laboratorijskog sastava svakog pojedinačnog tretmana, dr Aleksandra Barović je kreirala 3u1 tretman metodu Collagen Hidro Booster.

Procedura obuhvata 3 omiljena tretmana:

 • Hemijski piling lica
 • Mezoterapiju lica
 • Kolagensku masku

Collagen Hidro Boost metoda sadrži visoko inovativne tripeptide koji ne samo da sprečavaju razdvajanje vlakana kolagena, već podstiču njihovu sintezu.

Efekti:

 • Intezivno smanjenje linija.
 • Stimulacija sinteze kolagena i sprečavanje razgradnje kolagenih vlakana.
 • Zaštita protiv slobodnih radikala i preuranjenog starenja kože.
 • Koža je izrazito zategnuta i ojačana.

Face Perfection

Face Perfection tretman je tretman koji se već duže vrijeme izvodi u Aesthetic Medical centru Barović na potpuno zadovoljstvo i savrsenu povratnu informaciju naših pacijenata.Tretman je koncipiran tako da obuhvata sve regije na licu i daje im pun efekat.U tretmanu se koristi koktel koji će podmladiti kožu čela,mezokoktel koji će napraviti biorevitalizaciju srednje trećine lica,firming koktel koji će zategnuti donju trećinu lica i liniju duž vilice i hijaluron  i peptidi koji ce stimulisati kompletno lice i dati mi sjaj,jedrinu,zdrav i podmladjen izgled.
Tretman nije bolan i traje oko 1h.Oporavak od tretmana je lagan i ovo je tretman koji se može uvijek raditi.Sasvim sigurno ćete imati SAVRŠENO LICE!!

Aleksandra Barovic je doktor medicine i sertifikovani ljekar estetske medicine. Medicinu je zavrsila 2007. godine kada je i krenula u svijet estetike, a svoje prve velike korake u ovoj oblasti je napravila uz Profesora Boba Khannu sa Kraljevskog instituta za antiejdzing u Londonu. Kasnije postaje član Hrvatskog drustva za estetiku lica i Antiejdzing akademije Srbije gdje kontinuirano, do danas, usvaja znanja iz ove oblasti.

Viber image 2022 06 06 13 30 27 768

The Skin Academy u Barseloni,uz brojne druge, je još jedna ustanova u nizu gdje je dr Aleksandra bila gost i savladala  napredne tehnike rada iz estetske medicine. Svoja znanja i vještine usavršava na brojnim seminarima širom svijeta i čest je učesnik na prestižnim kongresima u Parizu, Monte Karlu, Dubaiju i regionu.
2010 godine sa svojim bratom dr Nikolom Barović, otvara ordinaciju gdje se već trinaest godina sa velikom ljubavlju i strašću bavi ovim poslom. Trenutno se usavršava u referentnom centru u Italiji iz oblasti limfologije.
Pored medicine koja joj je velika ljubav, uživa u još većoj ljubavi svoje porodice, supruga Vladislava i  dva predivna dječaka Aleksandra i Stefana.
Pasionirani je ljubitelj dobre knjige i putovanja.

Potpis