Bare feet hands pedicure manicure concept

Lasersko liječenje gljivica na noktima i koži

Gljivice na noktima i koži

Gljivice na noktima veoma su uporne i  smatraju se ozbiljnim dematološkim problemom. Gljivice ne djeluju ozbiljno, u početnim stadijumima razvoja ,teško ih je i primijetiti. Međutim, iako gljivice na noktima sporo napreduju, ne treba očekivati da će proći same od sebe. Najbolje je liječiti ih na početku, čim se pojave prvi simptomi. Nikako ne treba čekati ozbiljniji razvoj ove bolesti jer može dovesti do potpunog gubitka nokatne ploče. 

Tretman Nordlys Candela laserom podrazumijeva zagrijavanje tkiva selektivnom fototermolizom a to predstavlja napredak u odnosu na druge lasere koji se koriste u liječenju gljivica. Prilikom tretmana ovim laserom, nema toplotnog efekta a ni bola, što su ujedno i najveće prednosti ove metode. Laserski zraci kreću se kružno i tako pokrivaju cijelu nokatnu ploču, što je veoma važno jer se gljivice na taj način otklanjaju iz mekog tkiva i sprečava se njihovo širenje na zdrave nokte.

Candela Nordlys - zakažite termin u našem centru u Podgorici!

Zanima vas tretman Candela Nordlys laserom? Pozovite nas, pošaljite nam upit putem web sajta ili posjetite naš estetski centar u Podgorici i uverite se u profesionalnost našeg osoblja.Konsultacije sa Dr.med.Aleksandrom Barović su BESPLATNE

 

324385660 448490734024279 4464852966029825901 n

Ostale usluge Candela Nordlys lasera