Lasersko podmladjovanje kože

Lasersko podmladjivanje kože

Candela nordlys -fraxel 1550- revolucionarni laser za podmladjivanje kože

Candela Nordlys  Frax 1550 laser je revolucija u podmladjivanju kože i trenutno najnapredniji način podmladjivanja kože na svijetu.
Nevjerovatne rezultate daje u  stimulaciji kolagena i prvi laser koji je odobren od FDA za sve neregularnosti na koži.Najbolji je laser na svijetu za 2022. godinu Tehnologija se zasniva na  neablativnim frakcionisanim talasima koji obnavljaju kožu iznutra sa najmanjim periodom oporavka kože i nevjerovatno dobrim rezultatima.
Ovim tretmanom dobijate rešavanje plitikih linija i bora na licu, obnavljanje stare i dobijanje nove,mlade kože,ljepšu teksturu kože,manje vidljive pore ,sjajnu,lijepu i baršunastu kožu.
Stimulacija kolagena traje i narednih pola godine od poslednjeg tretmana i svakim danom koža je sve ljepša i zategnutija.
Prednost ove tehnologije jeste ta što korisniku  može da se podesi dužina trajanja impulsa i energija koju oslobađa ovaj laser i da se tretman prilagodi svakom klijentu posebno,zavisno od tipa i starosti kože.Oporavak od tretmana traje dva do tri dana.Koža posle tretmana može biti crvena i blago otečena i uz preporučenu kućnu njegu i to brzo nestaje.

Photo 2023 03 23 15 03 33

Ako  vas  zanima tretman Candela Nordlys laserom pozovite nas, pošaljite nam upit putem web sajta ili posjetite naš estetski centar u Podgorici i uverite se u profesionalnost našeg osoblja.Konsultacije sa Dr.med.Aleksandrom Barović su BESPLATNE.


Ostale usluge Candela Nordlys lasera