Viber image 2022 05 17 15 06 20 059

Profhilo - 3 u 1 proizvod

Možemo se pohvaliti da smo prvi centar za estetiku u Crnoj Gori koji je zvanično počeo da koristi Profhilo proizvod od početka 2019 godine. Profhilo kao inovativni 3 u 1 proizvod je tretman koji sadrži hijaluronski filer, skinbooster i mezoterapiju u jednom proizvodu. Profhilo skin booster tretman je prvi i revolucionarni injektibilni remodelirajući tretman koji će na prirodan način stimulisati kolagen, elastin i stem ćelije adipocita da učine da Vaš trougao lica prkosi sili gravitacije.

Moć Profhilo tretmana

Profhilo je proizvod koji sadrži najveću koncentraciju HIJALURONSKE KISJELINE na tržištu (64mg/2ml ). Za razliku od hijaluronskih filera Profhilo ne stvara dodatni volumen koži, već se nakon aplikacije ravnomjerno raspoređuje u potkožno tkivo gdje stimuliše fibroblaste da sami proizvedu više kolagena i elastina. Osim lica, regije koje se mogu tretirati su vrat, dekolte i šake.

Profhilo je gel hijaluronske kiseline, u kojem je na poseban način kombinovana hijaluronska kiselina niske i visoke molekularne mase. Hijaluronska kiselina niske molekularne mase hidrira kožu i stimuliše proizvodnju prirodnog kolagena i elastina, a ona visoke molekularne mase djeluje potporno na strukturu kože.

Profhilo se aplikuje BAP tehnikom (Bio Aestetic Points) tako da se na svakoj strani odredi 5 prethodno definisanih tačaka na kojima će se aplikovati preparat. U jednom tretmanu lica aplikuje se ukupno 2 ml Profhila. Tretman je potrebno ponoviti nakon mjesec dana. Nakon toga biće potrebno ponavljati tretmane 1-2 x godišnje (tretman se određuje za svakog pacijenta posebno, u zavisnosti od stanja kože, mogućnosti i očekivanja).

Tretman je idealan za lifting lica, a posebno vrata.

PROFHILO ima trostruki efekat na kožu:

  •  Predvidljiv efekat liftinga - neposredno nakon ubrizgavanja hijalurona
  •  Produženi i dugotrajni efekat zasnovan na stimulaciji regeneracije u koži
  •  Hidrira kožu i daje joj blistav sjaj

Moć Profhilo tretmana

Prvi rezultati su vidljivi od 1 do 2 nedjelje nakon prve aplikacije, s potpunim efektom mjesec dana nakon druge aplikacije Profhilo. Profhilo je jedinstven u svom načinu djelovanja; on nije filer, nije mezoterapija, njegovo mjesto je negdje između, a ono što je bitno naglasiti jeste da ima izrazitu sposobnost kod proizvodnje kolagena i elastina uz unošenje velike količine hijaluronske kisjeline u kožu bez povećanja volumena u području aplikacije.

I to je način na koji Profhilo tretira bore. Rezultat je postupno i dugotrajno smanjenje vidljivih bora, uz zdravi i sjajan izgled kože cijelog lica ili vrata.

Tretman je namijenjen osobama kod kojih je primijećen pad kvaliteta kože, te su vidljivi znakovi starenja. Najčešće se radi o osobama između 35 i 60 godina, dok se kod mlađih osoba Profhilo može koristiti za prevenciju starenja kože.


Ostale usluge estetske medicine