Kozmeticki tretmani

Kozmetički tretmani lica

Zbog povećanog transepidermalnog gubitka tečnosti, neadekvatnog uzimanja tečnosti i neprilagođene njege, na koži se pojavljuju isušene linije i bore, a lice izgleda umorno. Ovaj tretman obezbjeđuje koži trenutnu hidriranost i vraća joj svežinu.

Tretman Biodroga preparatima koji su prilagođeni osjetljivoj i nježnoj koži. Zahvaljujući posebno balansiranim i umirujućim sastojcima uklanja iritacije i ojačava zaštitne i regenerativne funkcije kože.

Tretaman za umornu i beživotnu kožu. Zahvaljujući komponentama Oxygen Formula linije za njegu, pomaže u ujednačenoj razmjeni kiseonika između ćelija kože i daje joj zdrav i ružičast izgled.

Tretman namijenjen problematičnoj koži, koja je često praćena mitiserima i bubuljicama, bilo da je takva koža masna, kombinovana ili čak suva. Puran Tretman odgovara svim potrebama takve kože, dubinski pročišćava i hidrira kožu, a zahvaljujući svojim antibakterijskim supstancama redukuje nastajanje novih nečistoća.

Sunce i njegovi UV zraci su neophodni za život i za brojne procese u koži. Vitamin D, koji je veoma bitan za formiranje kostiju kao i za brojne procese u organizmu, se proizvodi u granularnom sloju epidermisa pomoću UV radijacije. Ali ako smo previse izloženi sunčevim zracima možemo oštetiti kožu. Dolazi do ćelijskih oštećenja i posledičnog ubrzanog starenja kože, što može biti ispraćeno i poremećajima pigmentacije, odnosno pojavljivanju fleka. Repair+Cell Tretman daje koži efektivnu pomoć u samoregeneraciji, štiti je od UV zračenja i uklanja postojeća oštećenja uzrokovana sunčevim zracima.

Tretman koji ima za cilj da umornoj i beživotnoj koži vrati svježinu i mladalački izgled. Posebno odabranim komponentama u Energize&Perfect liniji za njegu ovakve kože postiže se povećanje ćelijskog metabolizma, pokretanje mikrocirkulacije kože i hidratacija, što skupa doprinosi ujednačavanju tena, smanjenju tamnih kolutova oko očiju, vraćanju vitalnosti i jedrine koži.

Higijenski tretman lica je prvi i osnovni tretman njege lica. Preporučljivo je raditi ga jednom mjesečno, jer je koža svakodnevno izložena štetnim uticajima spoljne sredine kao što su smog, duvanski dim, prašina.

Higijenskim tretmanom oslobađamo kožu suvišnog sebuma, izumrlih ćelija, čime se ne dobija samo čišćenje kože već i hidriranje kože. Samim tim   podstiče se mikrocirkulacija, što direktno utiče na fibroblaste, potdstičući ih na proizvodnju kolagena i elastina, koji daju elastičnost i čvrstinu kože.

Higijenski tretman podrazumijeva:

  • mehanički piling
  • komedoekspresiju
  • masažu lica
  • limfnu drenažu lica,vrata i dekoltea.

 Zatim dubinska ozonizacija i dezinfekcija, nakon koje slijedi aplikovanje maske, koja je prilagođena tipu Vaše kože, sa ciljem umirivanja kože nakon tertmana, hidratacije, balansiranja rada lojnih žlezda i učvršćivanje.