Botox tretman   dr aleksandra barovic

Biorevitalizacija

Biorevitalizacija je minimalno bolna injekciona metoda unošenja aktivnih sastojaka u dublje slojeve kože ili, kako ih volimo zvati, "čarobnih koktela" u kombinaciji hijaluronske kisjeline, aminokisjelina i vitamina za obnovu i hidrataciju kože.

Ovim tretmanom moguće je tretirati hiperpigmentaciju, povratiti gubitak elastičnosti, ‘sivilo’ i dehidriranost kože, proširene pore, tamne kolutove oko očiju i sl. Regije koje se mogu tretirati su lice, vrat i dekolte.

Biorevitalizacija predstavlja duboku hidrataciju i ishranu kože čime se postiže svježiji i odmorniji izgled, u cilju sprečavanja prvih znakova starenja.

Prvog dana nakon ovog relativno bezbolnog zahvata smanjuju se bore. Međutim, najveći učinak primjetan je tek sedam do deset dana nakon tretmana. Unošenjem aktivnih sastojaka biorevitalizacije u duboke ćelije kože pospješuje se proizvodnja hijaluronske kiseline i kolagena. Boja lica je znatno poboljšana. Dolazi do smanjenja bora.

Za najbolje rezultate savjetujemo uraditi 3 tretmana, sa razmakom od 7 do 14 dana, u zavisnosti od stanja kože koje će prethodno procijeniti dr Aleksandra Barović.

Posebne pripreme prije tretmana nema. Doktorka neposredno prije početka tretmana radi pregled i određuje koji "koktel dragocjenih sastojaka" će primijeniti. Nakon toga nanosi se anestetik krema na područje koje će se tretirati i sam postupak može početi.

Posebnog oporavka od ovog tretmana nema. Zbog uboda mogu eventualno nastati modrice koje se mogu prekriti šminkom, a pacijent se može odmah vratiti svojim dnevnim obavezama.


Ostale usluge estetske medicine